Våra kunder och partners


Vad våra kunder säger om oss

DGC

Vi började använda Psykometrika 2013 och testar idag alla våra kandidater som söker jobb. Även om Psykometrika kan användas som ett urvalsinstrument så tycker jag att det fungerar minst lika bra som ett coachingverktyg för den rekryterande chefen. Vi får en mycket bra bild över hur blivande medarbetare ser på sig själva och det ger chefen en mycket bild över hur hen ska ta emot och stötta den nya medarbetaren.

Gunilla Serk Thorstensson
HR chef, DGC

Elkraft logo

Vi har använt Psykometrikas tester i över tre års tid. Detta har gjort att vi minskat vår felrekrytering, vilket lett till signifikanta besparingar. Anställda rekryterade med hjälp av Psykometrikas tester stannar. Vi är mycket nöjda!

Håkan Bjelkholm
Försäljningschef, Elkraft Sverige ABNokas Värdehantering


I valet bland många testleverantörer valde vi Psykometrika av anledningen att de är ett seriöst, forskningsbaserat alternativ med ett komplett och modernt testbatteri. Att de dessutom är trevliga, snabba och seriösa i återkopplingen gjorde valet självklart. Vi är mycket nöjda med Psykometrika.

Linda Pettersson
HR Manager, Nokas Värdehantering

Ageris logo

Genom att ta fram vår egen framgångsprofil har vi lyckats bättre i vår rekrytering samt teamsammansättning. Vi ser enkelt personernas styrkor, var de behöver stöd och i vilka uppdrag de passar. Dessutom får vi bra vägledning i hur vi på individnivå kan stimulera deras prestationer bättre. För oss har konsekvensen blivit att personal stannar längre och trivs ännu bättre.

Johan Johansson
VD Ageris Kontaktcenter

Partners
Några fler kunder
G4S
Twilfit
Zound Industries
Acento
Wise
Crossnet
Educations.com
Intensogruppen
Mana HR
Navetti
Paragera
Gradén Mattsson
CREMAB
AceIQ
TDC
Säljpoolen
Svea Ekonomi
Proximo
Zenterio
Smiling Faces
Familjens Jurist
Vesper group
Voice Provider
Fingerprints